Varjohaukun kennel
Varjohaukun kennel


Kennel.fi

Kennelin perustamisen ajatus lähti jo vuosia sitten, kuitenkin ajatus tuli ajankohtaiseksi kun katselimme tulevia pentueita etsien meille sopivaa pentua. Lopulta oikea pentue löytyi Pakkalan kennellistä ja matkamme kennelin perustamiseen ja kasvattajana toimimiseen lähti alkuun. Kävimme molemmat kasvattajan-perustutkinnon keväällä 2018. 

Meidän tavoitteena on kasvattaa terveitä ja ulkomuodoltaan rotumääritelmän mukaisia ja hyväluonteisia koiria omistajiensa iloksi ja pitkäikäisiksi kavereiksi! Mielestämme on tärkeää, että jalostukseen käytettävät koirat ovat hyväluonteisia,sosiaalisia, terveitä ja että ne toimivat käyttötarkoituksessaan.
Jalostusvalinnoillamme pyrimme säilyttämään rotujemme perinnöllisen monimuotoisuuden mahdollisimman laajana joka edistää samalla rodun terveyttä.

Koiramme eivät ole meille pelkästään työkavereita tai lemmikkejä, ne ovat osa perhettämme. Koiramme kulkevat reissuissa mukana ja muutenkin aina mahdollisuuden koittaessa otamme koiramme mukaan päivän touhuihin niin kotona kuin metsällä. 
Koirat viettävät päivänsä ulkona omissa häkeissään tai meidän mukana reissuissa ja touhuissa, yöksi ne siirtyvät nukkumaan sisälle kanssamme.

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy