Varjohaukun kennel
Varjohaukun kennel


Kennel.fi

Mie olen lähtöisin Inarista, eli jylhien tuntureiden ja puhtaiden vesien Lapista. Elämääni ovat aina kuuluneet koirat ja niiden kanssa touhuaminen. Luonnossa olen pienestä pitäen liikkunut ja kalastus kuuluu osaksi elämääni ympäri vuoden. Metsälläkin olen silloin tällöin nuoruudessani käynyt isän mukana riekkoja pyytämässä, mutta silloin se ei vielä kiinostanut kovinkaan. 
Markuksen ja suomenajokoiran avustuksella olen jonku vuoden ajan hurahtanut pikku hiljaa metsästykseen. Hirven metsästys on alkava harrastus vasta, mutta pahoin pelkään että siitä tulee kalastuksen ohessa yksi elämäntapa, kiitos miehen ja meidän hirvikoirien. Se ilo minkä näkee koirien koko olemuksesta metsässä ollessaan on se mikä minut koukuttaa.
Minua tulee varmasti näkemään meidän koirien kanssa näyttelyissä ja kokeissa kunhan koirat kasvavat ja itsekkin opettelen tätä "uutta" harrastusta. Saa tulla juttelemaan jos minua näkee, mutta varaudu siihen että olen puhelias!
Tulevaisuudessa on myös tarkoituksena käydä tuomarikursseja ja kehittää itseäni niin kasvattajana kuin metsästäjänä.
Minulle tärkeintä on koirien hyvinvointi ja terveyden edistäminen.
Minä olen lähinnä se joka näillä sivuilla runoilee ja jahtikautena yritän pitää mahdollisimman aktiivisesti blogia niin koirista kuin meillä käytössä olevista varusteista. Kuviakin pyrin laittelemaan silloin tällöin. 
Tervetuloa sivuillemme, toivottavasti viihdyt! 
Jos on joku aihe mistä haluaisit tietoa niin ota rohkeasti yhteyttä meidän sähköpostiimme. 

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy