Varjohaukun kennel
Varjohaukun kennel


Kennel.fi

29.12.2019

Tämä syksy oli todellakin tapahtumarikas. Hirvet eivät helpolla pysähtyneet ja koirat joutuivat jäljestämään pitkiäkin matkoja ennen löytöä. Koda törmäsi eräällä reissulla karhuun jolloin ei enää sille päivälle hirvet kiinostaneet. Usva osottautui todella varmaksi jäljestäjäksi ja hienosti onnistui myös kylmähaku loppu kaudesta. Molemmille koirille ammuttiin yhteensä 5 hirveä joista Usvalle oli kaksi. Tämän syksyn koekäynnit jäivät vähäisiksi sairauden vuoksi, mutta toivotaan ensi syksyksi parempaa vointia. Näyttelyissäkin käytiin, mutta Usvalla oli karvanlähtö pahimmillaan joten tulokseksi tuli H. Koda sai EH:n joka johtui lähinnä emännän vaikeudesta juosta kehässä liukkauden takia. 

Tänä sykysynä päästiin käyttämään Ultacom R10 joka osottautui hyvin toimivaksi pannaksi erilaisissa maastoissa. Hienosti antoi paikkaa ja ei ollut antenni haitolla. Vahva suositus kyseiseen pantaan meiltä kaikilta. Toisena pantana meillä on ollut jo pitkään käytössä Ultracom Novus. Varmasti toimiva panta joka ei vielä kertaakaan ole jättänyt paikantamatta koiraa. Kodalle tilattiin Kardogilta mittatilaustyönä huomioliivit joiden sisälle saa varapannan joka on meillä ollut edelleenkin hyvin toimiva Ultacom P4. Innolla odotamme tulevaa karttapäivitystä vaikkakin tämä nykyinen on toimiva, selvä ja helppokäyttöinen.

Hieman ruokinnastakin:
Meillä oli alussa käytössä Ekstra VoimaRokka mutta päivien venyessä 60-90km pituisiksi niin päätimme kokeilla Royal Canin Sporting Life 4800 joka osottautui todella toimivaksi ruuaksi. Kodalla riitti virtaa ja kestävyyttä koko loppu kauden ajaksi. Suorituksen jälkeen annoimme Kodalle myös Royal Canin Energy boostereita ja FitDog:in Recovery Potato palautusjuomaa. Ero oli todella suuri koiran palautumisessa näiden avulla, kuin ilman. Usva söi koko kauden PentuRokkaa, mutta ensi kaudeksi Usvallekkin annetaan samat palautukset. 


Erikseen pitää kiittää näistä nettisivuista. Ovat todella helppokäyttöiset ja selvät. Jos apua tarvii niin ei tarvitse kauan odottaa vastausta. Jos siis mietit omalle kennelille sivuja niin kannattaa ottaa yhteyttä Kaakon Nettipalveluun! 

Iso kiitos kuluneesta vuodesta myös kaikille muille yhteistyökumppaneille! 

03.08.2019
Usvan ensimmäiset näyttelyt pentukehässä meni todella hyvin. Neiti sijoittui 1.sijalle ja sai ROP-pennun ja KP:n.
Seuraavat näyttelyt ovatkin sitten ihan viralliset junior-luokassa.10.06.2019

Koda kävi kyynär- ja lonkkakuvissa.
Kyynärät 0/0
Lonkat B/B


08.06.2019
Koda osallistui Haapajärven ryhmänäyttelyyn. Ensimmäiseksi näyttelyksi se meni hienosti helteestä huolimatta ja tuomarikin kehui Kodan esiintymistä. 
Viikottaiset näyttelytreenit tuottivat siis tulosta.

Näyttelyn tulokset: ERI1, SA, PU3, VARASERTI

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy